Werkwijze

Tijdens de gratis intake van maximaal 30 minuten bekijken we samen wat er nodig is om jou weer in jouw kracht te zetten. Voor deze intake dient een aparte afspraak gemaakt te worden. Dit kan voorafgaand aan een sessie. Waar loop jij momenteel tegenaan, waarover wil je meer inzicht, waar heb je last van en wat wil je graag anders. Wat wil je aanpakken, loslaten, begrijpen en anders vorm geven.

Om jouw traject samen vorm te geven gebruik ik diverse tools; reading, healing en coaching. Tevens werk ik met ondersteunende elementen in een traject zoals; pendelen, Bach Bloesem Remedies, focussen, een klankschaal, meditaties, tarotkaartenlegging of inzichtkaarten. Afhankelijk van wat jij of ik nodig acht om een aanvulling op de huidige behandeling te geven.

Ik kijk naar het totaalplaatje; jou als persoon, lichamelijke klachten, relaties, werk, kinderen, familie, hobby, trauma’s uit het verleden, invloed van voeding, religie enzovoorts.

Soms is één sessie voldoende om je handvaten te geven, zodat je zelf weer aan de slag kan. Vaak zijn meerdere sessies nodig om bij de kern te komen en dit aan te pakken. Samen bespreken we wat we gaan doen, hoe en wanneer. Het kan voorkomen dat je huiswerk meekrijgt. Uiteindelijk ben en blijf jij verantwoordelijk voor hoe je jouw leven invult.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Ook is het mogelijk een afspraak te maken op dinsdag of woensdagavond tussen 18:30 en 21:00 uur.