Voorstellen

Mijn naam is Wendy Schipper. Ik ben 44 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ons gezin bestaat verder uit 2 katten en een hond.

In mijn puberjaren merkte ik dat ik dingen anders zag en meemaakte dan leeftijdgenoten. Zo begon ik mij te verdiepen in spiritualiteit. Eerst heb ik een aantal cursussen en workshops gevolgd en daardoor werd mijn nieuwsgierigheid verder aangewakkerd.

Na een aantal jaren mijn focus op andere prioriteiten te hebben gehad; samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, kreeg ik toch weer die onverklaarbare kriebels en besloot ik een opleiding te gaan volgen, om zo meer verdieping te verkrijgen in de kennis die ik reeds had opgedaan.

Dit werd de opleiding tot Spiritueelbegeleider bij de ASPI, met onder andere de specialisaties Aurareading en Therapeutic Healing, deze heb ik met goed resultaat afgerond. Om vervolgens de opleiding tot meditatiecoach te volgen en ook deze met goed resultaat af te ronden. Sinds december 2017 ben ik ook Acces Bars Practitioner, een mooie aanvulling.

Daarna merkte ik dat ik graag verdieping wilde in gespreksvormen, wat in een volgende opleiding uitmondde, de opleiding tot Lifecoach. Met deze opleiding ben ik momenteel bezig en ik merk nu al dat het heel erg mooi aansluit.

Ik heb mijn eigen praktijk; Samen, praktijk voor persoonlijke groei. Waarin ik een combinatie aanbied tussen reading, healing en coaching oftewel body, mind & soul.