Aura Reading

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen, de aura genaamd. Ook hebben wij allen diversen energiepunten in ons lichaam, die worden chakra’s genoemd.

Tijdens een aura reading zit ik tegenover je met mijn ogen dicht en lees ik de 4 lagen van jouw aura en jouw 7 hoofd chakra’s. Eventueel aangevuld met de hand-en voetchakra’s.

Jij kunt gewoon je ogen open houden. Het helpt als je je open stelt.

In jouw aura en chakra’s liggen patronen, pijnpunten en onverwerkte emoties opgeslagen, die je tijdens jouw leven hebt opgebouwd. Dit gebeurd door je opvoeding, je manier van leven, je opvattingen over situaties, de trauma’s die je hebt meegemaakt en hoe je met dit alles om bent gegaan. Dit wordt tijdens de reading naar boven gehaald zodat je meer inzicht krijgt over de dingen waar jij tegenaan loopt in jouw leven en waar deze vandaan komen.

Daardoor kun je zelf de nodige stappen nemen om hier verandering in aan te brengen.

Tijdens de reading kun je eventueel vragen stellen om meer duidelijkheid te krijgen rondom een thema. Of wellicht een praktische tip om hiermee aan de slag te gaan.

Ik zie niet alles. Dus als je wilt dat ik iets niet zie, dan zal ik dat ook niet zien. Er wordt tijdens de reading niet aan toekomstvoorspelling gedaan. Het is wel mogelijk dat ik contact krijg met een van jouw gidsen of helpers.

Een afspraak voor een reading duurt 90 minuten.

 

Reading Moeder en ongeboren kindje

Door contact te maken met de energie van jouw ongeboren kindje kan ik je al voor de geboorte kennis laten maken met hem of haar. In de baarmoeder krijgen kinderen veel meer mee dan we eigenlijk beseffen. Dit breng ik van hem of haar over aan jou. Het kan zijn dat het kindje je al tips mee geeft over hoe om te gaan met hem of haar. Ook wordt duidelijk voor welke uitdagingen jullie komen te staan. En vaak maakt het kindje al kenbaar wat er op dit moment minder goed gaat en waar aan gewerkt kan worden, nog voor haar of zijn geboorte. Bijzonder genoeg kan het geslacht van je baby gewoon “geheim” blijven, dit is namelijk niet van belang voor de reading.                                             Een reading van moeder en ongeboren kindje duurt 60 minuten.

Reading met jouw gidsen

Tijdens deze reading maak ik contact met de gidsen die op dit moment bij jou zijn. Vanaf je geboorte heb je minimaal 1 vaste gids die eigenlijk altijd bij je is en je begeleid. En je hebt ook gidsen die een bepaalde periode van je leven bij je zijn, omdat je ze op dat moment nodig hebt. Deze gidsen zijn met een reden bij je en tijdens de reading wordt duidelijk waarom ze op dit moment bij je zijn en wat ze je willen vertellen. Regelmatig komt het voor dat er ook een overleden dierbare doorkomt, die jou iets wil vertellen.  Een reading met jouw gidsen duurt 60 minuten.

 

Foto reading

Tijdens een foto reading lees ik de energie van de foto die jij hebt meegebracht. Dit kan van een overleden dierbare zijn of van iemand die nog leeft. Als het iemand betreft die nog leeft en die ouder is dan 12 jaar, kan ik de foto alleen lezen met zijn of haar toestemming. Voor personen onder de 12 jaar is toestemming van een van de ouders voldoende. Door contact te maken met de energie van degene op de foto kan ik je allerlei informatie geven over hem of haar.  Tijdens de sessie is het mogelijk om vragen te stellen. Een foto reading duurt 60 minuten.

Tijdens de reading kun je eventueel zelf de belangrijkste punten opschrijven of de reading opnemen op je mobiele telefoon.

Telefonische reading 

We maken een afspraak voor een bepaalde dag en tijd. Een dag van tevoren stuur ik je een “Tikkie”, dit is een elektronisch betalingsverzoek via je mobiele telefoon. Dit kun je direct betalen. Op de afgesproken dag en tijd bel ik jou op. En ga ik voor je kijken wie er doorkomt en wat diegene jou te vertellen heeft. Als je graag met een specifiek iemand contact wilt, kun je dit van tevoren aangeven. Je kunt uiteraard tijdens de gehele reading vragen stellen. De telefonische reading duurt maximaal 45 minuten.