Om de week is er bij mij in de praktijk een Meditatie Uurtje.

Tijdens dit meditatie uurtje werk ik met een wisselend thema.

Ik begin met een ontspannende meditatie van ongeveer 5 tot 7 minuten. Daarna delen we onze ervaringen. Ik geef de betekenis van het woord. Lees gedichtjes voor met betrekking tot het thema. En stel vragen aan de deelnemers over het thema en wat dit voor hen betekent of wat dit met hen doet. Daarna heb ik nog een langere meditatie van ongeveer 7 tot 12 minuten, die vaak wat dieper ingaat op het thema. Ook daarna is er tijd voor het uitwisselen van de ervaringen tijdens de meditatie. We sluiten altijd af met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Soms trekken we een kaartje voor een aanvullend inzicht.

Het is mijn bedoeling dat de deelnemers ontspannen naar huis gaan met iets om over na te denken. Of om verder mee aan de slag te gaan.

Er is tijdens de bijeenkomst altijd ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Uiteraard blijft wat gezegd wordt, tussen de deelnemers.

Mocht tijdens dit uur blijken dat er behoefte is aan meer persoonlijke begeleiding, dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden. Ik doe ook begeleide meditaties één op één, om zo een bepaald thema dieper uit te kunnen werken.

Aanmelden is aan te raden, daar ik beperkt plaats heb.

Zie voor de exacte data en de prijs voor deelname de agenda en tarieven op mijn website of de evenementen op mijn Facebookpagina.