Coaching

Als spiritueel begeleider en meditatiecoach maak ik gebruik van diverse technieken. De insteek van de gesprekken die we samen hebben is dat ik jouw zelf-oplossend vermogen aanspreek. En je op deze manier motiveer om je eigen leven weer de goede richting op te sturen. Het verschil met reguliere hulpverleners is dat ik, vooral of ook, naar het gevoel kijk wat er zit of bij bepaalde thema’s vrijkomt. Als je dit kunt benoemen en accepteren ben je al een hele goede stap op weg.

 

Mocht je het lastig vinden om binnen te zitten en te praten, dan kunnen we ook lekker gaan wandelen. Om zo, geholpen door de beweging en buitenlucht, te vertellen wat jou dwarszit of waar je moeite mee hebt. Samen gaan we dan op zoek naar een manier om jouw uitdaging aan te gaan.

 

Tijdens de gesprekken die we samen hebben, zal ik onder andere met jou praten over jouw leef-, eet- en slaapgewoonten en indien nodig zal ik je hiervoor advies geven. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding. Dus weinig slaap zorgt er bijvoorbeeld voor dat je sneller geprikkeld bent en minder kan hebben. Dan is het dus belangrijk dat we daar iets aan gaan doen en er voor gaan zorgen dat je beter of langer slaapt. En je daardoor fitter en energieker voelt.

 

Ik maak regelmatig gebruik van diverse meditatietechnieken en samen kijken we wat makkelijk in te passen is in jouw leven. Ik ben praktisch ingesteld en zal dit ook als zodanig toepassen in het eventuele huiswerk dat ik je mee zal geven. Uiteindelijke ben en blijf jij natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de invulling van jouw leven en de keuzes die je hierin maakt.

 

Telefonische coaching sessie

We spreken samen een dag en tijd af. Een dag van tevoren stuur ik jou een “Tikkie”, dit is een elektronisch betalingsverzoek op je mobiele telefoon. Dit kun je direct betalen. Op de afgesproken dag en tijd bel ik jou op en bespreken we samen welk onderwerp we gaan aanpakken. Tijdens het gesprek kun je uiteraard vragen stellen en zal ik je handvatten geven om zelf verder mee aan de slag te gaan. Zo nodig maken we een afspraak voor een vervolg sessie. Een telefonische coaching sessie duurt maximaal 60 minuten.

 

Coaching traject (5 afspraken)

Info volgt