Therapeutic Healing

Door onderdrukte en onverwerkte emoties kunnen blokkades zich ontwikkelen in de energiebanen in jouw lichaam en daardoor kunnen lichamelijke en psychische klachten ontstaan. Deze klachten geven aan dat de harmonie in het lichaam verstoord is. De klachten die je ervaart zijn hier een signaal van.

Om de energie weer te laten stromen kan ik gebruik maken van Therapeutic Healing, Access Bars of klankschaalhealing.

 

Door een Therapeutic Healing hef ik de blokkades op en activeer ik het zelf genezend vermogen van jouw lichaam. Hierdoor gaat de energie weer stromen en komen onverwerkte en onderdrukte emoties los. Door deze op te ruimen zal je je steeds beter gaan voelen.

Bij een Therapeutic Healing werk ik in het energieveld, de aura, dat om jouw lichaam zit. Je kunt je kleding dus gewoon aanhouden en lekker gaan liggen en ontspannen. Gedurende de healing kun je kou, warmte, tintelingen of andere gevoelens ervaren. Dit hoort er bij en geeft aan dat de energie weer gaat stromen.

 

Access Bars

Bij Access Bars raak ik door middel van de topjes van mijn vingers bepaalde punten aan op je hoofd en hiermee raak ik bepaalde thema’s, zoals controle, geld, creativiteit, aan in jouw leven. Door deze thema’s aan te raken laat ik de energie die je hierop, bewust of onbewust hebt vastgezet, weer stromen en zullen bijbehorende emoties loskomen.

Tijdens de sessie kun je allerlei gevoelens ervaren zoals onrust, warmte, kou, innerlijke kippenvel, rust of iets anders. Dit geeft aan dat de energie weer gaat stromen en dat je lichaam hard aan het werk is om vastgezette energie los te maken en op te ruimen.

Je ligt, tijdens deze sessie, lekker ontspannen met je kleding aan, op de behandeltafel en hoeft niets te doen. Behalve te ontvangen.

 

Klankschaal healing 

Bij een klankschaal healing lig je, met kleren aan, op de behandeltafel en loop ik met de klankschaal om je heen. De klankschaal resoneert met gestagneerde energie en maakt deze los. De klankschaal heeft hierdoor een helende werking op lichaam en geest.  Ook zet ik de klankschaal op je lichaam zodat de tonen voelbaar zijn en we daardoor een nog dieper effect bereiken. De klanken werken door tot in het diepst van jouw kern.